Video overvåking


Beskytt ditt hjem og dine verdier

Å kameraovervåke din egen private eiendom er fullt lovlig, og krever ingen tillatelse så lenge det er snakk om hjem eller hytte.

Overvåkingsanlegg med opptaker


Et kamera kan i dag være mer enn en passiv løsning for sikkerheten i din bedrift, bolig eller hytte. Med intelligent videoanalyse benytter man den seneste teknologien i kameraene slik at de kan oppdage og reagere med en alarm når en hendelse inntreffer.


Ta kontakt så finner vi en løsning som dekker ditt behov.

22" LED monitor, 1920x1080


L-W22E er en widescreen LED skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 full HD. Skjermen gir et krystallklart bilde takket være det dynamiske kontrastforholdet på 30.000.000:1 samt gir fargegjengivelse og kontrast. Den slanke rammen med innebygde høyttaler og matsort bakside fremhvere skjermens slanke design.


Ta kontakt så finner vi en løsning som dekker ditt behov.

En tryggere hverdag


Når du er hjemme skal du føle deg trygg – uansett. Kanskje du bor på en gårdsplass med stor innkjørsel? En utendørs bevegelsesføler skrur seg automatisk på når noen befinner seg i nærheten av sensoren. Da blir hele uteplassen opplyst, og du ser raskt hvem som er på eiendommen din. Belysningen slås på enten ved deteksjon av bevegelse eller en varmekilde, som for eksempel en bil. Du bestemmer selv hvor lenge lyset skal være på før det automatisk slås av.


Ta kontakt så finner vi en løsning som dekker ditt behov.